Blog

Kompania më e mirë e kafes për vitin 2018

Kompania e kafes “Mulliri Vjetër” pati kënaqësinë të tërhiqte çmimin  “ Kompania më e mirë e kafes për vitin 2018”. Ky çmim na u dha për nder të 25 viteve experiencë me profesionalizëm e cilësi.

Edicioni i  11 i ndarjes së çmimeve nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë bëri bashkë dhjetra personalitete të botës së biznesit ,medias, artit por edhe politikës.

Në një mbrëmje gala me të ftuar të veçantë, dekor të kuruar dhe surpriza nata e 14 dhjetorit u kthye në simbolin e vlerësimit të biznesit dhe të sipërmarrjes shqiptare.

Faleminderit të gjithëve ju që i keni besuar ndër vite kompanisë tonë.

Mirënjohje!