Mulliri ne komunitet

Dyqanet “Mulliri Vjetër” kanë zgjedhur një mënyrë ndryshe për të shënuar 8 Marsin, Ditën Ndërkombëtare të Gruas. Stafi i çdo dyqani ka vendosur të bëhet bashkë me arsyetimin e ndërgjegjësimit mbi diskriminimin, dhunën dhe trajtimin e padrejtë të gruas në shoqërinë shqiptare. Edhe pse në kulturën tonë...