Blog

IN CASE OF LOVE AT FIRST SIGHT, BREAK GLASS

Dita e “Shën Valentinit” nuk ka qenë kurrë kaq romantike  në dyqanet tona.

Nuk është më suprizë fakti se lulet janë dhurata më e zakonshme që zgjedhin të dashuruarit në ditën e “ Shën Valentinit ”, por ç’të themi për ata shpirtra të pasionuar që duan të deklarojnë ndjenjat e tyre në një mënyrë shumë të veçantë?

E pra, “Mulliri Vjetër” ka qenë mjaft i zënë dhe i nxitur nga “romantizmi i guximshëm” për të realizuar disa kuti te kuqe me trëndafil dhe mbishkrim “ Në rast se bie në dashuri me shikim të parë, thyeje xhamin ”.

Kutitë u vendosën me shumë dashuri në pikat më strategjike të dyqaneve tona , duke i mundësuar klientëve hapësirën për të ofruar një pije, një propozim për t’u lidhur e pse jo dhe një propozim martese vetëm duke thyer xhamin e dashurisë.

Për më tepër shikoni videot e mëposhtme të cilat përmbajnë gjeste vërtet romantike !