MulliriPlus

Dyqanet “Mulliri Vjetër” kanë zgjedhur një mënyrë ndryshe për të shënuar 8 Marsin, Ditën Ndërkombëtare të Gruas. Stafi i çdo dyqani ka vendosur të bëhet bashkë me arsyetimin e ndërgjegjësimit mbi diskriminimin, dhunën dhe trajtimin e padrejtë të gruas në shoqërinë shqiptare. Edhe pse në kulturën tonë...

Dita e "Shën Valentinit" nuk ka qenë kurrë kaq romantike  në dyqanet tona. Nuk është më suprizë fakti se lulet janë dhurata më e zakonshme që zgjedhin të dashuruarit në ditën e “ Shën Valentinit ”, por ç'të themi për ata shpirtra të pasionuar që duan...